Daugaviņš un divi aizsargi pievienojušies izlases kandidātiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas nacionālās hokeja komandas kandidātiem treniņnometnē «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos trešdien pievienojies uzbrucējs Kaspars Daugaviņš un aizsargi Ralfs Freibergs, Maksims Širokovs, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājas lapa.

Tikmēr izlases kandidātu sarakstu pametis jaunais aizsargs Pauls Svars, kurš pievienojies Latvijas U-18 izlasei, kas Ērika Miļuna vadībā «Volvo SC» ledus hallē sākusi gatavoties pasaules čempionātam augstākajā divīzijā.

Daugaviņš šajā sezonā bija viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komandas uzbrukuma līderiem. Freibergs spēlēja Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandas Toledo «Walleye» sastāvā, bet Širokovs pārstāvēja Itālijas augstākās līgas vienību «Sterzing»/«Vipiteno».

Otrdien Latvijas izlases kandidātiem pievienojās seši hokejisti, tostarp pieredzējušais vārtsargs Edgars Masaļskis un uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Latvijas izlase galvenā trenera Leonīda Beresņeva vadībā gatavošanos pasaules čempionātam Krievijā sāka 21.martā.

Latvijas valstsvienība šajā pavasarī aizvadīs astoņas pārbaudes spēles. Vispirms viesos divas reizes sacentīsies ar Dānijas izlasi. 7. aprīlī – Alborgā un 9. aprīlī Odensē. Nedēļu vēlāk, 14. un 15. aprīlī, «Arēnā Rīga» Latvijas izlase uzņems Baltkrievijas vienību un 22. un 23. aprīlī Vācijas izlasi. Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta tiks aizvadītas 29. un 30. aprīlī izbraukumā pret Šveices izlasi.

Latvijas izlasei šogad nevarēs palīdzēt divi vadošie izlases aizsargi - Artūrs Kulda un Oskars Bārtulis, kā arī uzbrucēji Lauris Dārziņš un Mārtiņš Karsums.

Pasaules čempionātā Maskavā Latvijas izlase spēlēs ar Zviedriju, Čehiju, Krieviju, Šveici, Dāniju, Kazahstānu un Norvēģiju.

Turnīrs risināsies no 6. maija līdz 22. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu