VEFiņš komplektē sastāvu un sāk treniņus (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavošanos jaunajai sezonai šodien ir sācis atjaunotais basketbola klubs Rīgas VEF - jau pirmos treniņus un turpina komandas sastāva komplektāciju.

Jau zināms, ka nākamajā sezonā VEF sastāvā spēlēs Juris Patmalnieks, Matīss Rozītis, Edgars Buiķis, Jānis Gailītis un Jurijs Aleksejevs. Ar šiem basketbolistiem līgumi jau ir noslēgti, komandas komplektācija turpinās.

Patmalnieks (dzimis 1985.g., 200 cm) un Matīss Rozītis (1984., 191) pagājušo sezonu aizvadīja Valda Valtera trenētājā LBL klubā "ASK/Juniors" komandā. Edgars Buiķis (1984.g., 180) pārstāvēja BK Saldus, Jānis Gailītis (1985.g., 191) – "RNS-D/ Līvāni" komandu, savukārt Jurijs Aleksejevs (1985.g., 201) spēlēja LBL klubā Gulbenes "Bumerangs/ASK".

Joprojām notiek pārrunas arī ar citiem Latvijas un ārvalstu klubos patlaban spēlējošiem jauniem, talantīgiem un perspektīviem Latvijas basketbolistiem. "VEF/Rīga" galvenais treneris Valdis Valters: "Jūnijā un jūlijā VEFs trenēsies individuāli pastiprinātā režīmā, oficiāls gatavošanās posms komandai sāksies augustā, un līdz tam laikam jau par 80-90 procentiem būs nokomplektēts sastāvs."

Latvijas basketbolā nozīmīgais VEF klubs ir atjaunots 2007. gada 10. maijā. Tā mērķis ir kļūt par profesionālu, augsta līmeņa basketbola klubu, lai gatavotu Latvijas jaunos talantīgos un perspektīvos basketbolistus, vienlaikus neaizmirstot sportisko rezultātu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu