BK ''Ventspils'' Eiropas Izaicinājuma kausa pretinieks būs arī ''Himik''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ove Maidla

Trešdien noskaidrojās, ka viens no basketbola kluba ''Ventspils'' pretiniekiem Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas apakšgrupu turnīrā būs Ukrainas klubs Južnijas ''Himik''.

Ukrainas vienība divu spēļu summā (90:83 un 86:91) pārspēja Rumānijas ''CSU Asesoft'', izcīnot tiesības piedalīties ''Eurochallange'' pamatturnīrā.

Jāatzīmē, ka ''Himik'' labā 22 punktus guva bijušais Rīgas ASK līderis Kērtiss Miledžs.

Trešdien kļuva zināms, ka BK ''Ventspils'' B apakšgrupas sacensībās vēl būs jācīnās ar Vācijas sudraba medaļu ieguvēju Frankfurtes ''Skyliners'', kas divu spēļu summā atzina Stambulas ''Besiktas'' pārākumu.

Pēdējie ventspilnieku pretinieki noskaidrosies 13. oktobrī, kad izšķirošo dueli aizvadīs ''Paris Levallois'' (Francija) un ''Maccabi Haifa'' (Izraēla) [rezultāts 1. spēlē - 75:63 par labu Francijas komandai].

Izaicinājuma kausa izcīņas 1. posms sāksies 16. novembrī, kad BK ''Ventspils'' izbraukumā cīnīsies ar ''Himik''.

Pēdējās kārtas spēles paredzētas 21. decembrī. Divas labākās komandas no katras grupas kvalificēsies turnīra otrajai kārtai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu