NBA paziņo simbolisko piecinieku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi šīs sezonas sezonas simbolisko izlasi. Tajā iekļauti divi Fīniksas "Suns" spēlētāji - Stīvs Nešs un Amare Stademairs.

Šī ir pirmā reize kopš 2003./2004. gada sezonas, kad simboliskajā izlasē iekļauti divi vienas komandas spēlētāji. Togad labāko piecniekā bija atrodami abi Losandželosas "Lakers" līderi - Šakils O''Nīls un Kobe Braients.

Bez nosauktajiem Fīniksas basketbolistiem sezonas simboliskajā piecniekā iekļauti arī Braiants, Tims Dankans no Sanantonio "Spurs un Dalasas "Mavericks" līderis Dirks Novickis.

Stīvam Nešam šī ir jau trešā sezona pēc kārtas, kad basketbolists iekļauts NBA simboliskajā piecniekā. Žurnālistu veiktajā aptaujā par viņu balsojuši visi 129 par NBA rakstošie, un "Suns" basketbolists kopā ieguva 645 punktus. 643 punktus saņēma Braients, 634 punktus - Novickis, 573 punktus - Dankans, bet 494 punktus - Stademairs.

NBA sezonas otrajā simboliskajā izlasē iekļauti Džilberts Arenass no Vašingtonas "Wizards", Treisijs Makgreidijs un Jao Mins no Hjūstonas "Rockets", kā arī Klīvlendas "Cavaliers" līderis Lebrons Džeimss un Kriss Bošs no Toronto "Raptors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu