«Bayern» pagarina līgumu ar austriešu futbolistu Alabu līdz 2021.gadam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas čempionvienība futbolā Minhenes «Bayern» pagarinājusi sadarbību ar austriešu aizsargu Davidu Alabu līdz 2021.gadam.

23 gadus vecais Alaba ir ceturtais spēlētājs, ar kuru «Bayern» vienība pēdējā laikā pagarinājusi līgumu. Pērn decembrī sadarbību līdz 2021.gadam klubs pagarināja arī ar uzbrucēju Tomasu Milleru, aizsargiem Havi Martinesu un Žeromu Boatengu.

«Esmu lepns turpināt spēlēt savā klubā. Es uzaugu «Bayern» sistēmā un esmu pieredzējis neticamus brīžus šajā komandā. Visi esam izsalkuši cīnīties par trofejām,» kluba paziņojumā sacīja Alaba, kurš «Bayern» pievienojās 16 gadu vecumā.

«Bayern» vadītājs Karls Haincs Rumenige norāda, ka Alaba ir kluba jaunatnes sistēmas audzēknis, tāpēc viņam ir prieks, ka futbolists izvēlējies palikt komandā.

Kā zināms, Alaba tika iebalsots pagājušā gada Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) simboliskajā izlasē.

Alaba četras reizes «Bayern» sastāvā kļuvis par Vācijas bundeslīgas čempionu, kā arī 2013.gadā uzvarēja UEFA Čempionu līgā.

«Bayern» šosezon sasniegusi UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, kur būs jāspēlē pret Portugāles komandu Lisabonas «Benfica».

Astotdaļfināla duelī «Bayern» divu spēļu summā ar 6:4 uzveica pagājušās sezonas finālisti Turīnas «Juventus» no Itālijas. Trešdien atbildes mačā «Bayern» savā laukumā spēles pamatlaika galotnē atspēlējās no 0:2 un izcīnīja uzvaru pagarinājumā ar 4:2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu