Lakers un Kobe revanšējas Suns

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pateicoties komandas snaipera Kobes Braienta rezultatīvajam sniegumam, Losandželosas "Lakers" ir izcīnījuši pirmo uzvaru NBA astotdaļfinālā pret Fīniksas "Suns". Tikai viena uzvara no iekļūšanas ceturtdaļfinālā šķir Detroitas "Pistons".

Kobem Braientam gūstot 45 punktus, izcīnot sešas atlēkušās bumbas un sešreiz rezultatīvi piespēlējot, "Lakers" šorīt savā laukumā ar 95:89 pārspēja "Suns" un sērijā līdz četrām uzvarām samazināja pretinieku pārsvaru līdz 1-2.

Kveims Brauns uzvarai pievienoja 19 punktus, savukārt Lamāra Odoma rēķinā 18 punkti un 16 atlēkušās bumbas.

Zaudētāju rindās Amārs Studemairs izcēlās ar 24 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām. 20 punktus guva Leandro Barbosa, bet Stīvam Nešam desmit punkti un 13 rezultatīvas piespēles.

Detroitas "Pistons" šorīt arī izbraukumā ar 93:77 pārspēja Orlando "Magic" un sērijā izvirzījās vadībā jau ar 3-0. Teišons Prinss uzvarētāju rindās "spīdēja"ar 23 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un piecām piespēlēm. 21 punkts Čonsijam Bilapsam.

Zaudētājiem 11 punktus guva serbs Darko Miličičs, bet turka Hedo Turkoglu rēķinā desmit punkti un septiņas bumbas zem groziem.

Pēc diviem zaudējumiem izbraukumā Jūtas "Jazz" savā laukumā ar 81:67 tomēr pieveica Hjūstonas "Rockets" un sērijā samazināja teksasiešu pārsvaru līdz 1-2.

Karloss Būzers uzvarētājiem guva 22 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. Desmit punkti horvātam Gordanam Giričekam, septiņi turkam Mehmetam Okuram, bet krievs Andrejs Kiriļenko samierinājās ar diviem punktiem un trīs atlēkušajām bumbām.

Zaudētājiem ķīnietis Jao Mins sameta 26 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu