Silovs un Saulītis Hērenvēnā sāks jauno sezonu šorttrekā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas izlases šorttrekisti Haralds Silovs un Jēkabs Saulītis ar starptautiskām sacensībām ''Invitation Cuo'' 1. oktobrī Nīderlandes pilsētā Hērenvēnā sāks 2010./2011. gada sacensību sezonu šorttrekā.

Latvijas šorttrekisti 2009. gada Eiropas vicečempions un Vankūveras olimpisko spēļu dalībnieks Silovs un 2010. gada pasaules junioru čempionāta 5. vietas ieguvējs 500 m distancē Jēkabs Saulītis piedalīsies starptautiskajās šorttreka sacensībās ''Invitation Cup'', kuras no 1. līdz 3. oktobrim notiks Nīderlandē, Hērenvenā.

Sacensībās piedalīsies labākie Eiropas šorttrekisti. Šo sacensību formāts būs klasiskais - piektdien 1500 m distance, sestdien 500, svētdien 1000 m un 3000 m superfināls.

2011. gada Eiropas čempionāts šorttrekā arī notiks šajā pilsētā, un tas piešķir šīm sacensībām zināmu prestižu.

Patlaban Latvijas komandas līderis Silovs trenējas kopā ar savu treneri Jeroenu Oteru un Nīderlandes izlasi Hērenvēnā. Jēkabs Saulītis trenējas Ventspilī Latvijas izlases trenera Māra Birzuļa vadībā.

Pēc šīm sacensībām abi sportisti un treneris Birzulis dosies pāri okeānam uz Kanādu, kur notiks divi Pasaules kausa posmi šorttrekā - no 22. līdz 24. oktobrim Monreālā un no 29. līdz 31. oktobrim Kvebekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu