NBA čempioni saož deguma smaku (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Nacionālās Basketbola asociācijas čempioni Maiami "Heat" ir piedzīvojuši zaudējumu jau otrajā spēlē pēc kārtas, šorīt agri pēc Latvijas laika viesos atkārtoti atzīstot Čikāgas "Bulls" pārākumu. Tajā pašā laikā Toronto "Raptors" ir panākuši izlīdzinājumu sērijā ar Ņūdžersijas "Nets".

Čikāgas "Bulls" šorīt savā laukumā ar 107:89 pārliecinoši pārspēja Maiami "Heat" un Šakila O''Nīla komandu nostādīja diezgan nepatīkamā situācijā. Tagad būs jāatspēlējas.

Bens Gordons uzvarētāju rindās izcēlās ar 27 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm, bet 26 punkti Luola Denga rēķinā. 14 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles Kirkam Hainričam.

Pagājušā gada fināla vērtīgākais spēlētājs Dveins Veids guva 21 punktu un septiņreiz rezultatīvi asistēja, un pieļāva arī septiņas kļūdas. Šakam - tikai 17 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un arī septiņas kļūdas...

Nākamās divas spēles notiks saulainajā Maiami.

Toronto "Raptors" šorīt savā laukumā ar 89:83 revanšējās Ņūdžersijas "Nets" par zaudējumu pirmajā spēlē, un sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts tagad ir neizšķirts 1-1.

26 punktus uzvarētāju labā guva Entonijs Pārkers, bet 25 punkti Krisa Boša rēķinā. Astoņus punktus guva spānis Hosē Kalderons, sešus - slovēnis Rašo Nesterovičs un trīs itālis Andrea Barnjani.

Zaudētājiem 19 punkti un 11 atlēkušās bumbas Vinsam Kārteram, kamēr Džeisons Kids guva 14 punktus, septiņreiz rezultatīvi piespēlēja un arī savāca 11 atlēkušās bumbas.

Otro uzvaru astotdaļfinālā ir guvusi Fīniksas "Suns" vienība, kas savā laukumā ar 126:98 "norullēja" Losandželosas "Lakers" un sērijā ir vadībā ar ar 2-0.

Brazīlietis Leandro Barbosa uzvarētāju labā guva 26 punktus, kamēr Amārs Studemairs izcēlās ar 20 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un četriem blokiem. 18 punkti un desmit atlēkušās bumbas Šona Meriona kontā, bet Stīvs Nešs uzvaras kaldināšanā piedalījās ar 16 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Kobe Braients zaudētāju labā guva tikai 15 punktus. Lamārs Odoms - desmit punkti un desmit bumbas zem groziem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu