Ar Alonso iegādi noslēgusies Madrides "Real" vasaras iepirkšanās

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc Spānijas izlases pussarga Ksavi Alonso iegādes Madrides "Real" futbola klubs beidzis jaunu spēlētāju meklēšanu un tagad koncentrēsies uz vairāku futbolistu pārdošanu, trešdien izteicās komandas ģenerāldirektors Horhe Valdano.

Paredzams, ka šodien Alonso Madridē izies medicīniskos testus un, ja tie būs sekmīgi, darījums ar Anglijas klubu "Liverpool" par 30 miljoniem eiro (21 miljonu latu) tiks noslēgts.

"Mēs saprotam, ka Ksavi Alonso ir svarīgs spēlētājs, lai izveidotos konkurētspējīgs sastāvs, un tāpēc bija vērts par viņu cīnīties," Valdano teica intervijā radiostacijai "Cedena Ser". "Ar šo darījumu mēs noslēdzam jaunu spēlētāju meklēšanu. Tagad turpināsim meklēt jaunus klubus tiem spēlētājiem, kuri sastāvā ir lieki."

Starpsezonā Madrides "Real" iztērēja aptuveni 250 miljonus eiro (175 miljonus latu), iegādājoties astoņus futbolistus, ieskaitot Krištianu Ronaldu, Kakā un Karimu Benzemā.

Tagad Madrides klubam ir laiks līdz augusta beigām, lai vienības sastāvu atkal samazinātu līdz 25 spēlētājiem. Tiek ziņots, ka Vācijas, Itālijas un Anglijas klubi izrāda interesi par tādiem "Real" komandas futbolistiem kā Rafaels van der Vārts, Klāss Jans Huntelārs un Alvaro Negredo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu