"Liverpool" piekrīt pārdot Madrides "Real" Ksavi Alonso

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas komanda "Liverpool" piekritusi Spānijas futbola klubam Madrides "Real" pārdot pussargu Ksavi Alonso.

Abas puses vienojušās par transfēra summu, kas netiek izpausta, un Alonso atlicis vienīgi veikt medicīniskās pārbaudes.

Spānis "Liverpool" komandā spēlēja kopš 2004.gada, kad pārnāca no Sosjedadas "Real" vienības. Šajā laikā viņš 210 spēlēs guvis 19 vārtus.

Jau ziņots, ka abu klubu pārstāvji svētdien tikās Spānijas pilsētā Barselonā, lai pārrunātu darījuma detaļas. Šajā pilsētā "Liverpool" vienība bija ieradusies, lai aizvadītu draudzības spēli ar vietējo klubu "Espanyol", kuram Anglijas komanda piekāpās ar rezultātu 0:3.

Pēc laikraksta "AS" rīcībā esošajām ziņām, "Real" par Spānijas izlases pussargu Alonso gatavs maksāt 30 miljonus eiro (21 miljonu latu), bet angļu klubs šo spēlētāju novērtējis par 35 miljoniem eiro (24,6 miljoniem latu).

Savukārt "Marca" ziņo, ka "Liverpool" par 27 gadus veco futbolistu vēlējās saņemt ne tikai 35 miljonus eiro, bet arī papildu prēmiju līdz pat pieciem miljoniem eiro (3,5 miljoniem latu) atkarībā no spēlētāja sasniegtajiem rezultātiem.

Gadījumā, ja nebūtu izdevies iegādāties Alonso, "Real" būtu iegādājies Beļģijas kluba Lježas "Standard" 21 gadu veco Beļģijas valstsvienības pussargu Stīvenu Defūru.

Kā ziņots, klubs Madrides "Real" šovasar sastāva papildināšanai jau paguvis iztērēt vairāk nekā 200 miljonus eiro, iegādājoties tādas zvaigznes kā Krištianu Ronaldu, Kakā un Karimu Benzemā.

Tāpat jūlija beigās Madrides "Real" no "Liverpool" komandas par četriem miljoniem eiro (2,81 miljonu latu) iegādājās Spānijas izlases aizsargu Alvaro Arveloa.

Savukārt, lai kaut daļēji kompensētu iztērētos finanšu līdzekļus, spāņu superklubs šobrīd veic pārrunas ar Itālijas čempioniem Milānas "Inter" par Nīderlandes izlases pussarga Veslija Sneidera pāreju. Kā aptuvenā summa šim darījumam tiek minēti 18 miljoni eiro (12,65 miljoni latu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu