Felpss ASV izlases sastāvā izcīna savu piekto zelta medaļu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Astoņkārtējais 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu čempions peldēšanā Maikls Felpss svētdien izcīnīja savu piekto zelta medaļu pasaules čempionātā, palīdzot ASV izlasei ar jaunu pasaules rekordu triumfēt 4x100 metru kompleksā peldējuma stafetē.

Amerikāņu peldētāji distanci veica trīs minūtēs un 27,28 sekundēs, par gandrīz divām sekundēm uzlabojot savu Pekinā sasniegto rezultātu - trīs minūtes un 29,34 sekundes.

Savukārt 1500 metru brīvā stila individuālajā peldējumā zelta medaļu, tiesa, nelabojot pasaules rekordu, izcīnīja olimpiskais čempions šajā distancē, tunisietis Usama Meluli, kura rezultāts bija 14 minūtes un 37,28 sekundes.

Tāpat svētdien norisinājās 400 metru individuālā kompleksā peldējuma fināls sievietēm, kurā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Ungārijas peldētāja Katinka Hosu, kurai distanci bija pa spēkam veikt četrās minūtēs un 30,31 sekundē, par gandrīz divām sekundēm apsteidzot Zimbabves sportisti Kērstiju Koventriju un Pekinas olimpisko čempioni, austrālieti Stefāniju Raisu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu