Ārzemnieku trio palīdz uzvarēt "saulēm"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās basketbola asociācijas pusfināla ceturtajā spēlē Fīniksas "Suns" šorīt agri pēc Latvijas laika savā laukumā pārspēja Dalasas "Mavericks" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca izlīdzinājumu 2-2.

20 un vairāk punktu gūstot uzreiz trīs komandas spēlētājiem, "Suns" dominēja laukumā mača otrajā puslaikā un izcīnīja negaidīti pārliecinošu uzvaru ar 106:86.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 24 punktiem šoreiz bija rezervists - brazīliešu leģionārs Leandro Barbosa. 21 punkts un septiņas rezultatīvas piespēles Kanādas izlases līdera Stīva Neša kontā, bet Francijas izlases basketbolists Boriss Djā izcēlās ar 20 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Šons Merions - 15 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un trīs bloki.

"Mavericks" ierastā punktu un atlēkušo bumbu mašīna vācietis Dirks Novickis, šoreiz palika ēnā - tikai 11 punkti un septiņas bumbas zem groziem (2p 3/13, 3p 1/1). Džošs Hovards zaudētāju rindās izcēlās ar 16 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

Sērijas piektais mačs jau rīt notiks Dalasā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu