Nešs un Stademairs aptur Goldensteitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas spēlē piedzīvojusi latviešu basketbolista Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors, kas izbraukumā ar 115:123 atzina Fīniksas Suns pārākumu.

Pirmās 12 minūtes tika aizvadītas visai līdzīgā un rezultatīvā cīņā, vadībā izvirzoties te vienai, te otrai komandai, taču noslēgumā veiksmīgāki bija Warriors, kas ar Montas Elisa un Bairona Deivisa precīzajiem metieniem ieguva piecu punktu pārsvaru - 39:34

Goldensteitas basketbolisti noskatās kā savus kārtējos punktus spēlē gūst Amare Stademairs.
Goldensteitas basketbolisti noskatās kā savus kārtējos punktus spēlē gūst Amare Stademairs. Foto: ESPN.com

Šo starpību "karavīri" saglabāja arī otrajā ceturtdaļā, un, dodoties puslaika pārtraukumā, rezultāts uz tablo vēstīja 62:57 par labu viesiem. Tomēr, iesākoties otrajam spēles cēlienam, Suns atspēlējās, un ar tās līderu Stīva Neša, Amares Stademaira un komandas jaunieguvuma Šakila O''Nīla pūlēm trešo ceturtdaļu ar 95:84 savā labā jau noslēdza fīniksieši.

Pēdējā ceturtdaļā mājinieki visu laiku turēja Goldensteitu pieklājīgā attālumā, neļaujot pietuvoties un izcīnot uzvaru ar beigu rezultātu 123:115.

Rezultatīvākais Suns rindās ar 36 gūtiem punktiem un 11 atlēcošajām bumbām bija Amare Stademairs, bet 21 punkts un 13 rezultatīvas piespēles Stīva Neša rēķinā. Goldensteitai 38 punktus sameta Bairons Deiviss, izcīnot arī deviņas bumbas zem groziem un astoņas reizes asistējot saviem partneriem. Vēl 23 punkti Montem Elisam.

Andris Biedriņš šoreiz spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadītajās 20 minūtēs guva četrus punktus, izcīnīja tikpat atlēkušās bumbas un pieļāva vienu kļūdu.

Rietumu konferences kopvērtējumā ar 40 uzvarām un 24 zaudējumiem Warriors saglabā astoto vietu.

Citās spēlēs Wizards - Cavaliers 101:99 Kings - Trail Blazers 96:85

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu