Novickis apspēlē Nešu Arizonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pateicoties lieliskam komandas līdera Dirka Novicka sniegumam, Dalasas "Mavericks" NBA pusfināla trešajā spēlē šorīt agri pēc Latvijas laika izbraukumā pārspēja Fīniksas "Suns" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-1.

Novickim gūstot 28 punktus un izcīnot 17 atlēkušās bumbas, "Mavericks" šorīt ar 95:88 pārspēja "Suns" un atguva sava laukuma priekšrocības. Šī bija pēc kārtas otrā Dalasas komandas uzvara pusfinālsērijā.

Vācijas izlases līderis Novickis šajā spēlē izcēlās, arī piecreiz rezultatīvi piespēlējot un bloķējot divus pretinieku metienus.

Džoss Hovards uzvarai pievienoja vēl 22 punktus, kā arī izcīnīja 12 bumbas zem groziem un pārtvēra trīs pretinieku piespēles. 15 punkti Džeisona Terija rēķinā.

NBA regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājs - "Suns" saspēles vadītājs Stīvs Nešs - bija rezultatīvākais savā komandā ar 21 punktu, kā arī septiņreiz rezultatīvi piespēlēja komandas biedriem. Boriss Djā - 20 punkti, bet Šons Merions zaudētājiem guva desmit punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas.

Arī abu komandu ceturtā spēle notiks Fīniksā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu