"Clippers" ieklipsējas, būs septītais mačs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās basketbolas asociācijas "play off" ceturtdaļfināla sērijā starp Fīniksas "Suns" un Losandželosas "Clippers" uzvarētāja noskaidrošanai būs nepieciešama arī septītā spēle. Šorīt agri pēc Latvijas laika Kalifornijas klubs savā laukumā izcīnīja uzvaru un sērijā līdz četrām uzvarām vēlreiz panāca līdzsvaru 3-3.

"Clippers" komandas līderim Eltonam Brendam gūstot 30 punktus, izcīnot 12 atlēkušās bumbas un piecreiz bloķējot pretinieku metienus, "Clippers" šorīt ar 118:106 uzvarēja "Suns" un tagad abas komandas atgriezīsies Arizonas štatā, kur 22. maijā, Fīnīksā notiks izšķirošā kauja.

"Mēs izglābāmies un aizvadīsim vēl vienu maču. Septītā spēle abām komandām nozīmēs "dzīvot vai mirt"," pēc uzvaras teica "Clippers" veterāns Sems Kesels, kurš izcēlās ar 15 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. "Mēs uzvarējām, jo spēlējām savā stilā. Ja mums tas izdosies vēlreiz, tad mēs uzvarēsim."

Korijs Magets uzvarai pievienoja 25 punktus, bet rezultatīvākais zaudētājiem ar 34 punktiem bija Šons Merions. NBA regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājs Stīvs Nešs "Suns" komandas labā guva 17 punktus un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Šī pāra uzvarētājs NBA pusfinālā tiksies ar Dalasas "Mavericks" un Sanantonio "Spurs" pāra uzvarētājiem. Ar 3-2 sērijā pagaidām vadībā ir Dirks Novickis un Co.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu