Veids apzog Kidu, Florida - pusfinālā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Certurtdaļfināla piektajā spēlē izcīnot uzvaru ar viena punkta starpību, otrdien Nacionālās basketbola asociācijas pusfinālam kā pirmā ir kvalificējusies Maiami "Heat" vienība, kas sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-1 guva virsroku pār Ņūdžersijas "Nets".

Piektajā ceturtdaļfināla mačā, kas vakar notika Maiami, "Heat" prata atspēlēties no vairāk nekā desmitu punktu deficīta pirmajā puslaikā un spēles galotnē izrāva laimīgu uzvaru ar 106:105.

Par mača varoni kļuva aizsargs Dveins Veids, kurš speles izskaņā pie -1 pārtvēra "Nets" komandas aizsarga Džeisona Kida piespēli un pēc mirkļa guva uzvaras grozu, kas Floridas basketbolistiem deva vietu NBA pusfinālā.

Visā mačā Veids guva 21 punktu, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un sešreiz rezultatīvi piespēlēja. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 23 punktiem bija Antuāns Vokers, bet Šakila O''Nīla rēķinā 17 punkti.

"Triple double" meistaram Džeisonam Kidam cīņa par čempionu gredzenu ir beigusies...
"Triple double" meistaram Džeisonam Kidam cīņa par čempionu gredzenu ir beigusies... Foto: EPA/AFI

"Nets" komandas līderi - Vinss Kārters un Ričards Džefersons - katrs guva pa 33 punktiem, izcīnīja pa septiņām bumbām zem groziem un pa piecām reizēm rezultatīvi piespēlēja. Kida kontā 20 punkti, sešas atlēkušās bumbas, astoņas rezultatīvas piespēles un četras pārtvertas bumbas, bet ko tas līdz, ja svarīgākajā brīdī pretinieks pārtvēra tieši viņa piespēli...

Pusfinālā "Heat" tiksies ar Detroitas "Pistons" un Klīvlendas "Cavaliers" sērijas uzvarētājiem. Pagaidām šajā duelī ir līdzsvars 2-2.

Tikai viena uzvara no iekļūšanas pusfinālā šķir Rietumu konferences komandu Fīniksas "Suns", kas vakar tikai otrajā pagarinājumā ar 125:118 savā laukumā pieveica Losandželosas "Clippers" un sērijā tagad ir vadībā ar 3-2.

Šons Merions uzvarētāju rindās izcēlās ar 36 punktiem un 20 atlēkušajām bumbām! 25 punktus uzvarai pievienoja Tims Tomass, bet 22 - Radža Bells. NBA regulārās sezonas vērtīgākā spēlētāja Stīva Neša kontā 17 punkti un 13 rezultatīvas piespēles.

Zaudētājiem rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Eltons Brends. Viņa kontā ar 15 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu