Kovaļčuks pielaists Gagarina kausa glabātājai SKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

No Sanktpēterburgas SKA sastāva izslēgtais komandas kapteinis Iļja Kovaļčuks pirmdienas rītā piedalījās komandas rīta treniņā pirms spēles Gagarina kausa otrās kārtas pirmajā spēlē, kurā par viņa dalību vēl nav informācijas, vēsta «Sportfakt».

Pirmdienas treniņā 32 gadus vecais Kovaļčuks kopā ar komandu uz ledus pavadīja 45 minūtes, tomēr nav zināms, vai viņš piedalīsies vakara spēlē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences pusfinālā pret Maskavas «Dinamo».

No komandas sastāva, neminot iemeslus, Kovaļčuks tika izslēgts pēc Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas pirmās spēles pret Jaroslavļas «Lokomotiv».

Sēriju līdz četrām uzvarām SKA uzvarēja ar 4:1. Savukārt «Dinamo» sērijā ar 4:0 uzvarēja HK «Soči». Interesanti, ka SKA komanda izcīnīja četras uzvaras pēc kārtas un šajos mačos Kovaļčuks nepiedalījās.

Iepriekš gan «Sport Express» vēstīja, ka Kovaļčuka izslēgšana no sastāva pilnībā vadības līmenī esot pieņemta. Tikmēr «Hockey Buzz» ziņoja, ka Kovaļčuks meklējot iespējas atgriezties Ziemeļamerikā.

Regulārajā sezonā Kovaļčuks 50 mačos izcēlās ar 16 vārtiem un 33 rezultatīvām piespēlēm, kas deva 12.vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu