LBL atklāšanas spēlē tiksies BK "Ventspils" ar "VEF Juniors"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas atklāšanas spēlēs savā starpā tiksies BK ''Ventspils'' un ''VEF Juniors'' komandas, noteikts līdzjutēju balsojumā internetā.

Balsojumā lielākā daļa dalībnieku LBL čempionāta pirmajā spēlē vēlējušies redzēt komandas, kuras 2011. gada sezonā Latviju pārstāvēs starptautiskajā arēnā.

68% atbalstījuši BK ''Ventspils'', 61% - ''VEF Juniors'' komandu, kas LBL turnīrā pārstāvēs valsts vicečempionu klubu Rīgas VEF.

Spēle notiks 2. oktobrī pl.17.00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā.

"Paldies līdzjutējiem, kuru viedoklis mums ir ļoti svarīgs. Mūsu komandai būs tikai viens sastāvs, un 2. oktobrī ceram parādīt labu sniegumu," saka ''Ventspils'' ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

Ventspilnieki pirmos pārbaudes mačus aizvadīs nākamās nedēļas nogalē Klaipēdā, sacenšoties ar Neptūnas un Palangas komandām. 24. un 25.septembrī BK Ventspils Tartu piedalīsies Baltijas līgas kausa izcīņā.

VEF Rīga viceprezidents Valdis Valters apstiprināja, ka LBL turnīrā klubu pārstāvēs VEF Juniors komanda, kuras sastāvā spēlēs daži pamatsastāva basketbolisti. "Tie varētu būt Dairis Bertāns, Andrejs Šeļakovs, Ivans Ņeļubovs... Plus jaunie - Mārtiņš Laksa, Mārtiņš Gulbis, Diandrē Kambala un citi."

VEF Rīga pirmajās pārbaudes spēlēs piedalījušies 11 basketbolisti, tajā skaitā pieci Valtera minētie jaunie spēlētāji. Nākamnedēļ komandai paredzētas pārbaudes spēles Viļņā ar ''Lietuvos rytas'' un ''Perlas'', kā arī pārbaudes turnīrs Turcijā (''Besiktas'', ''Turk Telekom'' un Zagrebas ''Cibona'').

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu