Jasikēvičs NBA "play off" debitē pieticīgi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Nacionālās basketbola asociācijas astotdaļfināla pirmajā spēlē Indianas "Pacers" mazliet negaidīti vakar izbraukumā pārspēja vienu no vadošajām Austrumu konferences vienībām Ņūdžersijas "Nets". Citās sērijās sākums labāks ir izdevies favorītiem - laukuma saimniekiem.

Par spīti sekmīgai Vinsa Kārtera spēlei - 31 punkts, 13 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles - "Nets" vakar savā laukumā sīvā cīņā ar 88:90 piekāpās "Pacers".

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Stīvens Džeksons, bet pa 15 guva Džermeins O''Nīls un Freds Džounss. 12 punktus uzvarai pievienoja no Sakramento "Kings" sezonas laikā iemainītais serbs Predrags Stojakovičs, bet Lietuvas izlases saspēles vadītājs Šarūns Jasikēvičs savas karjeras pirmajā NBA "play off" spēlē laukumā bija deviņas minūtes, kuru laikā guva tikai divus punktus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja.

Ar pieticīgu statistiku uzvarētāju rindās šoreiz izcēlās arī universālais Džeisons Kids - pieci punkti, četras atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles.

Kobe vilka, neizvilka...
Kobe vilka, neizvilka... Foto: AP

NBA regulārās sezonās čempioni Detroitas "Pistons" tajā pašā laikā pārliecinoši ar 92:74 apspēlēja Milvoki "Bucks". 22 punktus uzvarētājiem guva Rašīds Voless, 21 punkts Ričarda Hamiltona kontā, bet Bens Voless izcēlās ar 17 atlēkušajām bumbām.

Čonsijs Bilapss - 14 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Rietumu konferencē sīvu pretestību spēcīgajai Fīniksas "Suns" komandai centās izrādīt Losandželosas "Lakers", tomēr kalifornieši zaudēja ceturto ceturtdaļu un ar 102:107 arī visu spēli.

Kobe Braients šoreiz guva tikai 22 punktus, kā arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un piecreiz rezultatīvi piespēlēja. Lamārs Odoms - 21 punkts un 14 atlēkušās bumbas.

Dirks Novickis.
Dirks Novickis. Foto: EPA/AFI

Uzvarētāju rindās tradicionāli spīdēja Stīvs Nešs - 20 punkti un desmit rezultatīvas piespēles, savukārt Tims Tomass šoreiz bija rezultatīvākais - 22 punkti, kā arī 15 bumbas zem groziem.

Visbeidzot divu Eiropas milžu duelī vācietis Dirks Novickis izrādījās pārāks par spāni Pau Gasolu un Dalasas "Maverics" ar 103:93 pirmajā astotdaļfināla mačā uzvarēja Memfisas "Grizzlies".

Novickis guva 31 punktu, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, uz ko Gasols lika pretim 24 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un četras piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu