NBA milžu kaujā Nešs uzvar Novicki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Nacionālās basketbola asociācijas divu šīs sezonas labāko komandu cīņā Fīniksas "Suns" dramatiskas spēles otrajā pagarinājumā trešdien izbraukumā ar 129:127 pieveica Dalasas "Mavericks" vienību. Līdz ar to bija pienācis gals "Mavericks" komandas 23 pēc kārtas savā laukumā uzvarēto spēļu sērijai. Pirms divām dienām "Mavericks" 17 uzvaru sērijai punktu pielika Andra Biedriņa Goldensteitas "Warriors".

Uzvarētāju labā Amārs Studemeirs guva 41 punktu un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, tomēr galvenie uzvaras nopelni pienākas kanādietim Stīvam Nešam, kurš pamatlaika pēdējo 57 sekunžu laikā guva desmit punktus.

Divas sekundes pirms spēles pamatlaika beigām Nešs realizēja trīspunktu metienu un panāca pagarinājumu. Kopumā kanādietis šajā spēlē guva 32 punktus un atdeva 16 rezultatīvas piespēles.

Šī bija "Suns" sestā uzvara pēc kārtas, un no visas līgas un Rietumu konferences līderes "Mavericks" šobrīd atpaliek par divu uzvaru tiesu.

Dalasas komandā rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Džerijs Stekhauss, savukārt vācu zvaigzne Dirks Novickis guva 30 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas. Tomēr Novickis savu komandu šoreiz pievīla, jo līdz ar otrā papildlaika beigu signālu nerealizēja divpunktu metienu un nespēja savai komandai izcīnīt tiesības uz vēl vienu pagarinājumu.

Dirks Novickis.
Dirks Novickis. Foto: AFI

Citā spēlē pēc muguras traumas izārstēšanas laukumā atgriezās Klīvlendas "Cavaliers" līderis Lebrons Džeimss, kas palīdzēja savai komandai izcīnīt septīto uzvaru pēc kārtas. Šoreiz "Cavaliers" ar rezultātu 118:96 pieveica Memfisas "Grizzlies".

Savukārt vienpadsmito zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis Indiānas "Pacers", kas savā laukumā ar 96:112 atzina Vašingtonas "Wizards" komandas pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu