Vladimirs Kļičko savu nākamo pretinieku Mormeku salīdzinājis ar Taisonu

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ukrainas smagā svara bokseris Vladimirs Kļičko savu nākamo pretinieku francūzi Žanu-Marku Mormeku salīdzinājis ar leģendāro amerikāņu bokseri Maiku Taisonu, vēsta aģentūra "Reuters".

Kļičko un Mormeks savā starpā tiksies 10. decembrī Vācijas pilsētā Diseldorfā.

Vladimiram Kļičko pašlaik pieder Pasaules Boksa asociācijas (WBA) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) supertituli, kā arī parastie Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) smagsvara čempiona tituli.

"Mormeks nopietni gatavojas šai cīņai un tie nav tukši vārdi. Es viņu salīdzinātu ar Taisonu - Mormeks neatkāpsies atpakaļ, kā to darīja brits Deivids Hejs," preses konferencē pirmdien pastāstīja Kļičko.

"Hejam savulaik izdevās nokautēt Mormeku, savukārt man tas var arī neizdoties," uzsvēra Kļičko.

Pats Mormeks pirms gaidāmās cīņas ar Kļičko jau paspējis izteikt ambiciozus saukļus, solot sasist ukraiņa "stikla zodu".

Mormeks profesionālajā boksā izcīnījis 36 uzvaras, no kurām 22 ar nokautiem, un piedzīvojis četrus zaudējumus, divus no tiem vēl pašā karjeras sākumā. Tomēr smagsvaros viņš cīnās tikai divus gadus, šajā laikā izcīnot trīs uzvaras.

35 gadus vecais Vladimirs Kļičko savu līdz šim pēdējo cīņu aizvadīja jūlijā, kad uzvarēja Heju.

Pēc šīs cīņas brāļiem Vladimiram un Vitālijam Kļičko pieder visi prestižākie boksa tituli.

Tikmēr Mormeks pēdējo no četriem zaudējumiem savā karjerā piedzīvoja 2007.gadā, ciešot neveiksmi tieši pret Heju, kurš šomēnes oficiāli paziņoja par karjeras beigām.

Vladimirs Kļičko karjeras laikā aizvadījis 59 cīņas, kurās viņš izcīnījis 55 uzvaras, no kurām 49 uzvarētas ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu