Freimanis rezultatīvs «Kalev» zaudējumā «Himki» komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/Scanpix

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Rolands Freimanis trešdien guva 17 punktus VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta mačā, taču viņa pārstāvētā Igaunijas komanda Tallinas «Kalev» savā laukumā ar 72:90 (18:24, 20:22, 17:30, 17:14) piekāpās spēcīgajam Krievijas klubam Maskavas apgabala «Himki».

Freimanis šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūtes un 29 sekundes, realizējot piecus no deviņiem divpunktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un četrus no pieciem soda metieniem.

Tāpat latvieša rēķinā septiņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, četras piezīmes un trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

«Kalev» basketbolisti «Himki» vienībai spēja turēt līdzi tikai pirmajā puslaikā, bet trešajā ceturtdaļā viesi no Krievijas veica atrāvienu, pārsniedzot 20 punktu starpību.

Tikmēr par šī mača rezultatīvākajiem basketbolistiem ar 19 punktiem kļuva Aleksejs Šveds («Himki») un Rains Veidemans («Kalev»).

Ar desmit uzvarām 11 spēlēs līderpozīcijā atrodas Krievijas grands Maskavas CSKA. Savukārt otrā ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs ir latvieša Jāņa Timmas pārstāvētā Sanktpēterburgas «Zeņit» komanda. Uzbrucēja Kaspara Bērziņa pārstāvētā «Ņižņij Novgorod» vienība, ko trenē latviešu speciālisti Ainars Bagatskis un Artūrs Štālbergs, ar sešās uzvarām 12 spēlēs ieņem astoto vietu, bet «Kalev» komanda ar četrām uzvarām atrodas 12.pozīcijā.

Savukārt Latvijas vienība «VEF Rīga» ar trim uzvarām 11 spēlēs atrodas priekšpēdējā, 15.pozīcijā.

Arī šosezon VTB Vienotajā līgā sacenšas 16 komandas, kas bez dalījuma apakšgrupās aizvadīs divu apļu turnīru. Debiju tajā piedzīvo Gruzijas klubs Tbilisi «Vita», kas aizstāj finansiālās grūtībās nonākušo Samāras «Krasnije kriļja» no Krievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu