Gvardiola: Šis ir labākais «Bayern» sastāvs manā laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Minhenes «Bayern» komandas galvenais treneris Hoseps Gvardiola ir apmierināts ar savas vadītās vienības sniegumu (5:1) UEFA Čempionu līgas grupu turnīra spēlē pret Londonas «Arsenal». Viņš arī norādīja, ka «Bayern» šobrīd ir labākais sastāvs, kopš atrodas pie šīs komandas stūres.

«Lai arī parādījām kvalitatīvu futbolu, mēs zaudējām spēli Londonā. Un šī bija pareiza komandas atbilde,» UEFA mājas lapā pēc izcīnītās pārliecinošās uzvaras 5:1 Minhenē sacīja Spānijas speciālists. «Šis bija kā fināls. Spērām lielu soli uz priekšu un praktiski esam nodrošinājuši dalību izslēgšanas turnīrā.»

Ar diviem precīziem sitieniem «Bayern» rindās izcēlās Tomass Millers, bet pa vienam vārtu guvumam guva Roberts Levandovskis, Dāvids Alaba un Arjens Robens.

Tikmēr «Arsenal» sastāvā goda vārtus guva francūzis Olivjē Žirū.

«Lai ieņemtu pirmo vietu apakšgrupā, būs jāpārspēj Pireju «Olympiakos» komanda,» teica 44 gadus vecais Gvardiola. «Mums tiešām ir spēcīgs sastāvs, bet pirmajā puslaikā pārāk daudz zaudējām bumbu. Tomēr pēc pirmā vārtu guvuma sākām spēlēt labāk. Spiedām uz savām stiprajām pusēm. Bumbas kontrole ir svarīga. Kad esi ar bumbu, ir lielākas izredzes kaut ko izveidot. Tā ir mana filozofija. Vēlos 100% bumbas kontroli. Tieši tāpēc mēs daudz gūstam vārtus un maz ielaižam.»

F grupas kopvērtējumā «Bayern» ar četrās spēlēs iegūtiem 9 punktiem ir līderpozīcijā. Tikpat punktu ir «Olympiakos», bet pa trim nopelnījušas «Arsenal» un Zagrebas «Dinamo».

«Šīs ir labākais «Bayern» sastāvs manā komandas vadīšanas laikā. Trīs gadu laikā esam viens otru labi iepazinuši. Esam jau daudz ko sasnieguši. Lai gan ir tikai novembris un vēl neko neesamu izcīnījuši,» sacīja Gvardiola.

Grupu turnīrā jāaizvada vēl divas kārtas. Tas noslēgsies 9. decembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu