Krievijas kluba prezidents: Kā UEFA izlēma, ka futbols ir bizness?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas biznesmenis, futbola kluba «Krasnodar» prezidents Sergejs Galitskis uzskata, ka futbols vispirms ir emocijas un tikai tad peļņas avots un izdevumi, viņš izteicies laikrakstā «Sport-Express».

«Man ir savas domas par futbola finanšu godīgas spēles principiem, ar kuriem gribu padalīties. Atskatīsimies vēsturē. Kā pēkšņi UEFA izlēma, ka futbols ir bizness? Tas ir ļoti svarīgs jautājums, uz kuru man neviens nespēj atbildēt,» sacīja «Krasnodar» prezidents.

«Vispirms futbols ir emocijas, un tikai pēc tam tas ir biļešu tirgošana, atribūtikas pārdošana un viss pārējais,» teica Galitskis. «Futbols pirmām kārtām ir sports.»

Viņš uzskata, ka UEFA prezidents Mišels Platinī nedrīkst ierobežot futbolistu, klubu tiesības nopelnīt naudu.

Galitskis ir neapmierināts ar UEFA darbu, jo tā «Krasnodar» komandai līdz 2016. gada vasarai par godīgas spēles finanšu pārkāpumiem starptautiskās sacensībās aizliegusi iegādāties, reģistrēt jaunus futbolistus.

«Vai tad ar naudu var mainīt līdzjutēju emocionālo stāvokli brīdī, kad viņa mīļotā komanda uzvar? Kādēļ Platinī liedz futbolistiem pelnīt naudu?» izteicās Galitskis.

Tāpat Galitskis paudis neapmierinātību ar Krievijas Futbola federācijas (RFS) lēmumu, kas Krievijas premjerlīgas čempionātā ierobežojusi leģionāru skaitu, kāds turpmāk spēles laikā vienlaicīgi drīkstēs atrasties laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu