Artjuhins atgriezīsies Sanktpēterburgas SKA

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Gagarina kausa īpašnieki Sanktpēterburgas SKA parakstījuši viena gada līgumu ar spēka uzbrucēju Jevgēņiju Artjuhinu, kurš komandā atgriezīsies pēc divu gadu pārtraukuma, informē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs.

Sanktpēterburgā Artjuhins spēlēja no 2010. līdz 2013. gadam, taču pēc konflikta ar tā brīža SKA galveno treneri Juku Jalonenu viņš komandu pameta un pārcēlās uz Maskavas apgabala «Atlant». Savukārt iepriekšējo sezonu uzbrucējs, kurš bieži ar savu spēka spēli pretiniekiem ir sagādājis traumas, aizvadīja Maskavas CSKA rindās.

32 gadus vecais Artjuhins KHL ir aizvadījis 197 spēles, kurās guvis 29 vārtus un atdevis 36 rezultatīvas piespēles, nopelnot 721 soda minūti. Pērn CSKA rindās viņš 48 spēlēs guva četrus vārtus un astoņas reizes asistēja partneriem, nopelnot 153 soda minūtes.

Karjeras laikā Artjuhins ir spēlējis arī Nacionālajā hokeja līgā, kur Tampabejas «Lightning», Anaheimas «Ducks» un Atlantas «Thrashers» rindās aizvadīja 199 spēles.

Par SKA galveno treneri pagājušajā nedēļā tika iecelts Andrejs Nazarovs, kurš pērn strādāja Astanas «Baris» un jau tad vēlējās savā komandā redzēt Artjuhinu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu