Čīles izlases pussargs Vidals arestēts par dzērumā izraisītu avāriju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čīles izlases un Itālijas kluba Turīnas «Juventus» kluba futbolists Arturo Vidals otrdien Santjago (Čīle) tika arestēts par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Vidals vadīja sarkanu «Ferrari» markas sporta automašīnu, kas satriecās ar citu transporta līdzekli, taču sīkākas negadījuma detaļas nekavējoties netika ziņotas.

Policija informēja, ka futbolists cietis pavisam nedaudz, taču viņa sieva, kas arī atradās automašīnā, guvusi mazliet nopietnākas traumas.

«Vidals ir aizturēts, tāpēc ka viņš brauca alkohola ietekmē,» teikts policijas paziņojumā.

Futbolists vēlāk «YouTube» publicēja video, kurā sacīja: «šodien iekļuvu autoavārijā. Tā nebija mana vaina. Man un manai ģimenei viss ir kārtībā. Paldies jums par visu.»

Vairāki «Twitter» lietotāji publicējuši fotogrāfijas, kurās redzams, ka sadauzīta Vidala automašīnas priekša vadītāja pusē.

Vidals pārstāv Čīles izlasi «Copa America» turnīrā, kur viņš ir rezultatīvākais spēlētājs ar divās spēlēs trim gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

«Copa America» turnīrā Čīle ar 2:0 pārspējusi Ekvadoru un nospēlējusi 3:3 ar Meksiku, bet piektdien pirmās kārtas grupu turnīru noslēgs ar spēli pret Bolīviju.

2011.gadā Vidals un vēl vairāki spēlētāji tika atskaitīti no Čīles izlases, jo ar nokavēšanos ieradās uz treniņu. Pēc atvainošanās Vidalu uzaicināja atgriezties.

Iepriekš šosezon «Juventus» piesprieda Vidalam kluba rekordlielu soda naudu 100 000 eiro par iespējamu iesaistīšanos kautiņā, kas notika dzērumā kādā Turīnas naktsklubā.

28 gadus vecais Vidals šosezon «Juventus» rindās kļuva par Itālijas čempionu, kā arī sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu, kur tika atzīts «Barcelona» pārākums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu