Maģiskais Džonsons: Blats atradis veidu, kā neitralizēt Kariju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais Losandželosas «Lakers» kluba aizsargs/saspēles vadītājs Maģiskais Džonsons uzskata, ka Goldensteitas «Warriors» komandas līderiem nevajadzētu sūdzēties par tiesāšanu, bet jākoncentrē uzmanību basketbolam.

Leģendārais basketbolists savā oficiālajā «Twitter» vietnē norādīja, ka liels nopelns finālsērijā pret «Warriors» ir arī Klīvlendas «Cavaliers» galvenajam trenerim Deividam Blatam.

«Mīlu Stīvenu Kariju un Dreimonu Grīnu, bet viņiem abiem jāpārtrauc sūdzēties par tiesnešiem un jāsāk spēlēt basketbolu,» raksta Džonsons. «Cavaliers» aizsardzība ir bijusi labāka, un viņi ir fiziski, mentāli spēcīgāki par «Warriors» basketbolistiem.»

Viņš uzskata, ka Blatam izdevies atrast veidu, kā apturēt sezonas vērtīgāko spēlētāju Stīvenu Kariju, piesaistot viņam divus aizsargus katrā «pick & roll» izspēlē.

«Lebron [Džeims], neklausi nevienu - izdari tik daudz metienu, cik nepieciešams, lai tava komanda uzvarētu,» izteicies Džonsons.

Šobrīd NBA finālsērijā ar 2-1 priekšā atrodas «Cavaliers». Nākamā abu komandu spēle risināsies naktī uz piektdienu Klīvlendā. Ja «Cavaliers» izcīnīs uzvaru, nonāks viena panākuma (3-1) attālumā līdz uzvarai visā sērijā. Savukārt «Warriors» izredzes kļūt par čempioni krietni saruks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu