Malkins: Nezinu, vai mani uzaicinās uz izlasi (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Otrdien Krievijas uzbrucējam Jevgēņijam Malkinam un viņa pārstāvētajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Pitsburgas «Penguins» noslēdzās sezona Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

«Izlase ar mani nav kontaktējusies,» izdevumam «Sovetskij Sport» atklājis Malkins. «Pasaules čempionātam sekoju līdzi. Spēles gan neskatos, bet ziņas lasu. Saprotu, ka komanda lieliski spēlē.»

Krievijas izlase aizvadītajās trijās spēlēs guvusi pārliecinošas uzvaras, turklāt vidēji spēlē gūstot piecus vārtus.

Vairums hokeja ekspertu uzskata, ka Malkins pastiprinātu Krievijas komandas uzbrukumu. Viņam gan nav informācijas, vai Oļegs Znaroks hokejistu uzaicinās pievienoties valstsvienībai.

«Nezinu, vai mani uzaicinās uz izlasi. Palicis maz spēka. Man bija ļoti smaga sezona - vairāk nekā 100 spēles. Ir sakrājies nogurums,» pastāstīja Malkins.

Šobrīd viņam savainojumu nav. «Bija traumas sezonas laikā, bet šobrīd esmu vesels. Tagad ir tikai viena vēlēšanās - atpūsties,» neslēpj 27 gadus vecais uzbrucējs, kura pārstāvētā «Penguins» vienība otrdien Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla izšķirīgajā (7.) spēlē ar 1:2 piekāpās Ņujorkas «Rangers».

Nākamo spēli Krievijas komanda pasaules čempionātā Minskā aizvadīs trešdien pl. 20:45, kad tiksies ar Kazahstānu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu