Štāls: Dažas sekundes nebiju pie samaņas (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šodien pirmo treniņu pēc galvas sasituma aizvadīja Latvijas valstsvienības uzbrucējs Juris Štāls. Sarunā ar masu medijiem mūsu komandas hokejists atklāja, ka būs gatavs laukumā doties jau nākamajā spēlē pret Kazahstānu.

«Šis bija pirmais treniņš kopš negadījuma pret Somijas izlasi, jūtos labi,» sacīja Štāls. «Nekas man netraucē, viss kārtībā.»

«Laikam dažas sekundes nebiju pie samaņas. Katru spēli es dodos laukumā un rēķinos, ka kaut kas tāds varētu notikt. Ja man konkrēti jāatceras tas notikums, tad labāk es par to nedomāju. Tas nebija patīkami, taču tā ir pagātne,» atminējās valstsvienības uzbrucējs.

«Vai rītdien es spēlēšu, to lems treneru korpuss. Es personīgi un treneru kolektīvs neiedala, vai tā ir Kazahstāna vai Krievija. Kā mēs zinām, tad šeit jebkurš var sagādāt pārsteigumu un uzvarēt. Mēs turpinām gatavoties no spēles uz spēli. Mēs kazahus nevērtējam savādāk kā citas izlases,» par nākamajiem pretiniekiem pārdomās dalījās Štāls

32 gadus vecais uzbrucējs izteicās, ka viņš nepazīst nevienu no Kazahstānas izlases spēlētājiem un treneriem.

Šodien visi valstsvienības hokejisti nepiedalījās ledus nodarbībā. Daudzi tā vietā izvēlējās «griezt riteni». «Treneri ļoti pareizi darīja, ka šodien iedeva brīvās izvēles treniņu. Pirmajos divos mačos puiši ir patērējuši ļoti daudz spēku. Tagad ir nepieciešams attīrīt galvu un pataupīt spēkus citiem mačiem,» skaidroja Štāls.

Atgādināsim, ka šodien kazahiem plkst. 9:30 bija paredzēts rīta treniņš, taču tas nezināmu iemeslu dēļ tika atcelts.

Līdz šim Kazahstānas hokejisti aizvadījuši divus mačus, abos piedzīvojot zaudējumu. Turnīra atklāšanas spēlē ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Vācijas izlasei, bet nākamajā mačā 1:4 zaudēja sacensību rīkotājiem baltkrieviem.

Savukārt Latvija pirmajā cīņā ar 3:2 negaidīti uzveica Somiju, bet svētdien ar 2:3 piekāpās Vācijas hokejistiem.

B apakšgrupa

datumslaiksspēle
13.05.2014.20.45Kazahstāna - Latvija
15.05.2014.16.45ASV - Latvija
17.05.2014.12.45Latvija - Krievija
19.05.2014.20.45Latvija - Baltkrievija
20.05.2014.16.45Latvija - Šveice
Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu