Latvijas izlase uz treniņu no autobusa izkāpj pilnā ekipējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja valstsvienība sestdien pirms pasaules čempionāta (PČ) mača ar mājinieci Čehiju pirmo reizi kāpa uz «Tipsport Arena» ledus laukuma.

Mūsu hokejisti no O2 arēnas pilnā ekipējumā iekāpa autobusā un devās uz treniņa laukumu - «Tipsport Arena». Ceļš no O2 arēnas līdz «Tipsport Arena» esot ildzis aptuveni 15 minūtes.

Dažiem hokejistiem, izkāpjot no autobusa, kājās bija uzvilktas arī slidas. Sestdienas treniņā, kas ritēja 30 minūtes, piedalījās visi valstsvienības spēlētāji.

Pēc ledus nodarbības valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis atklāja, ka mačā pret Čehiju vārtus sargās Edgars Masaļskis. Savukārt izmaiņas uzbrucēju virknējumos un aizsargu pāros netikšot veiktas.

Latvijas izlase piektdien Kanādai zaudēja ar 1:6, bet četras stundas vēlāk laukumā pret Zviedriju devās Čehija, kas atspēlējās no 0:2 un 1:3, trešajā periodā nokļuva vadībā 5:4, taču pēdējā minūtē mazākumā zaudēja vārtus un vēlāk piekāpās pēcspēles metienos.

Spēles Latvijai par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Prāgā būs vēl pirmdien pret Zviedriju, trešdien pret Šveici, 8. maijā pret Vāciju, 9.maijā pret Austriju un 12. maijā pret Franciju.

LHF valde 27. aprīļa valdes sēdē par valstsvienības uzdevumu gaidāmajā pasaules čempionātā noteica iekļūšanu labāko desmitniekā.

Latvijas hokeja izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā

Vārtsargi: Jānis Kalniņš (Acélbikák, Ungārija), Ervīns Muštukovs (Aalborg, Dānija), Edgars Masaļskis (Ambri-Piotta, Šveice).

Aizsargi: Oskars Cibuļskis, Kristaps Sotnieks, Aleksandrs Jerofejevs, Krišjānis Rēdlihs (visi Rīgas Dinamo), Renārs Demiters (HK Astana, Kazahstāna), Māris Jass (Orli Znojmo), Maksims Širokovs (Red Ice, Šveice), Guntis Galviņš (Bolzano, Austrija).

Uzbrucēji: Mārtiņš Cipulis, Miks Indrašis, Andris Džeriņš, Kaspars Saulietis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Roberts Bukarts, Gunārs Skvorcovs (visi Rīgas Dinamo), Rodrigo Ābols (HK Rīga/ Rīgas Dinamo), Koba Jass (Bili Tygri Liberec, Čehija), Lauris Bajaruns (Rungsted, Dānija), Jānis Sprukts (Fribourg, Šveice), Armands Bērziņš (Val Pusteria, Itālija), Kaspars Daugaviņš (Dynamo, KHL), Ņikita Jevpalovs (Armada, QMJHL).

Latvijas izlases spēļu kalendārs pasaules čempionātā

DatumsLaiksSpēlerezultāts
01.5.2015.17:15Kanāda - Latvija6:1
02.5.2015.21:15Latvija - Čehija
04.5.2015.17:15Latvija - Zviedrija
06.5.2015.17:15Šveice – Latvija
08.5.2015.21:15Vācija - Latvija
09.5.2015.17:15Austrija - Latvija
12.5.2015.17:15Latvija – Francija
pēc Latvijas laika
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu