Tretjaks: Znaroku neesam aicinājuši uz Krievijas izlasi (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas Hokeja federācijas (FHR) prezidents Vladislavs Tretjaks noliedza baumas, ka izteicis piedāvājumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» speciālistam Oļegam Znarokam kļūt par Krievijas valstsvienības galveno treneri.

«Znaroku uz izlasi neesam aicinājuši. Ne tagad, ne agrāk. Nekad neesam aicinājuši,» izskanējušās baumas noraidīja FHR prezidents.

Pēc Krievijas hokeja izlases neveiksmīgā starta Sočos masu medijos parādījās informācija, ka Znaroks valstsvienību varētu vadīt jau šā gada pasaules čempionātā Minskā.

Pašreizējam Krievijas valstsvienības galvenajam trenerim Zinetulam Biļaļetdinovam līgums ar Krievijas Hokeja federāciju ir spēkā līdz 1. jūlijam.

Atgādināsim, ka Krievijas izlase Biļaļetdinova vadībā Soču olimpiskajās spēlēs nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru, cīņā par iekļūšanu pusfinālā ar 3:1 piekāpjoties Somijas komandai.

Krievijas komanda pasaules čempionātā Minskā spēlēs ar Somiju, ASV, Šveici, Latviju, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu