Kuzmenkovam un Ševčenko pa abiem četras rezultīvas piespēles VHL turnīra spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Ar rezultativitāti Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs un aizsargs Ēriks Ševčenko, bet turnīra čempionvienība Karagandas «Sariarka» no Kazahstānas izcīnīja desmito uzvaru pēdējos 11 mačos, ar 7:1 (1:0, 1:0, 5:1) savā laukumā pārspējot Orskas «Južnij Ural».

Ševčenko ar rezultatīvām piespēlēm piedalījās komandas pirmajos un ceturtajos gūtajos vārtos, kas abi tika gūti vairākumā, bet vēl viņa kontā divu minūšu noraidījums par klupināšanu.

Savukārt Kuzmenkovs ar rezultatīvām piespēlēm palīdzēja vienībai gūt ceturtos un sestos vārtus, bet par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju viņš arī izpelnījās divu minūšu sodu.

Uzbrucējs Kirils Tambijevs statistikā neizcēlās, bet aizsargs Artūrs Salija mačam nebija pieteikts. «Sariarka» komandas galvenais treneris ir Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs.

Pašlaik 23 gadus vecais Ševčenko šosezon 33 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles, esot līgas otrais rezultatīvākais aizsargs, bet 21 gadus vecais Kuzmenkovs 41 mačā ticis pie trim vārtiem un 20 piespēlēm

Citviet sestdien zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Jura Upīša un aizsarga Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā Angarskas «Jermak» komanda, kas ar 1:4 (0:4, 0:1, 0:0) izbraukumā piekāpās Iževskas «Ižstaļ».

Šim mačam bija pieteikts tikai Upītis, kurš spēlēja pirmajā maiņā un statistikā neizcēlās.

«Sariarka» ar 92 punktiem 42 spēlēs joprojām atrodas stabilā kopvērtējuma līderpozīcijā, tuvāko konkurenti Tveras THK apsteidzot par 17 punktiem. Tikmēr «Jermak» komanda ar 55 punktiem 42 spēlēs ieņem 18.vietu, bet aizsarga Edgara Siksnas pārstāvētā Balašihas «Dinamo» vienība ar 52 punktiem 40 spēlēs seko 20.pozīcijā.

Šajā VHL sezonā startē 24 klubi, kas aizvadīs divu apļu turnīru. Sekojošajos izslēgšanas mačos iekļūs 16 spēcīgākās līgas vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu