Noskaties: Visseksīgākā barjersprintere treniņos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Austrāliešu barjersprintere Mišela Dženekija gatavojas jaunajai sezonai. Viņa allaž bijusi uzmanības centrā, jo nereti dažādās aptaujās ierindota pasaules seksīgāko sportistu vidū. Janvāra sākumā internetā nonācis video, kurā redzams kā Dženekija trenējas, demonstrējot sava trenētā auguma aprises.

21 gadu vecā Dženekija pasaules uzmanību pirmoreiz piesaistīja 2012. gada pasaules junioru čempionātā Barselonā. Pirms sava skrējiena 100 m barjersprintā, kurā viņa pārliecinoši uzvarēja, Dženekija bija ļoti labā omā un uzdejoja. Video ar viņas deju (skatīt zemāk) kļuva par Youtube sensāciju, un līdz šodienai tas noskatīts vairāk nekā 26 miljonus reižu.

Ar barjerskriešanu izskatīgā sportiste nodarbojas kopš 10 gadu vecuma un ir kļuvusi par Austrālijas junioru čempioni. Labus panākumus viņa guvusi daudzās augsta līmeņa sacensībās. 172 cm slaidās vieglatlētes personīgais rekords ir 13,39 sekundes.

Bit of plyo in today's session, new pb with hurdles at 99cm ? #jump

A video posted by Michelle Jenneke (@mjenneke93) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu