Ukrainas aizsargs: Kā zaudējām ar 34 punktiem? Vienkārši (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe / Castoria / Bellenger

Ukrainas basketbola valstsvienības aizsargs Dmitrijs Zabirčenko pēc Eiropas čempionātā (EČ) piedzīvotā zaudējuma 51:85 Latvijas izlasei sacensību otrajā posmā atklāja, ka komanda nebija noskaņojusies un domājusi, ka ar vienu kāju jau iekļuvusi ceturtdaļfinālā.

«Kā mums izdevās zaudēt ar 34 punktiem? Vienkārši. Vispār nekas nesanāca,» Krievijas medijos citēts Zabirčenko. «Pat noteikumus normāli nevarējām pārkāpt, kad tas bija nepieciešams.»

«Iespējams, mēs līdz galam nenoskaņojāmies, pieļaujot, ka ar vienu kāju jau esam ceturtdaļfinālā,» skaidro aizsargs. «Un, lai sasniegtu pasaules čempionātu, vispār likās, ka jau tajā esam iekšā. Lūk, arī saņēmām.»

Zabirčenko šajā spēlē laukumā pavadīto 16 minūšu laikā punktus neguva, bet viņa lietderības koeficients bija -16.

Līdz spēlei ar Ainara Bagatska vadīto Latvijas komandu Ukrainas basketbolisti bija piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu. Otrā posma E grupā ukraiņi šobrīd ar trīs spēlēs izcīnītu vienu uzvaru (nāca līdz no apakšgrupu turnīra) ieņem 5. vietu sešu komandu konkurencē.

Ceturtdaļfinālam kvalificēsies abu grupu (E un F) labākās četras izlases. Ukrainai vēl jātiekas ar Serbiju un Lietuvu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu