Lietuvas basketbola izlase uzveic Franciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pie panākuma Slovēnijā notiekošajā Eiropas čempionāta otrā posma spēlē trešdien tika Lietuvas izlase, kas ar rezultātu 76:69 uzveica Francijas valstsvienību.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 15 punktiem bija Renalds Seibuts, 13 punktus pievienoja Jons Valančūns, bet ar 11 punktiem un 7 atlēkušām bumbām atzīmējās Lins Kleiza.

Savukārt Francijas rindās ar 13 izcēlās Nando de Kolo, bet 11 punkti Nacionālās basketbola līgas (NBA) zvaigznes Tonija Pārkera rēķinā.

Nākamo maču Francija aizvadīs piektdien, kad spēkosies ar Latvijas basketbolistiem, bet Lietuva tiksies ar Beļģijas komandu.

E grupas kopvērtējumā Lietuva ar divām uzvarām trijos mačos ieņem otro vietu, bet Francija ar identisku bilanci atrodas trešajā pozīcijā.

Otrajam turnīra posmam kvalificējās četru apakšgrupu trīs labākās komandas, bet pārējām izlasēm čempionāts noslēdzās. Komandas uz otro posmu ņem līdzi pirmā posma savstarpējās spēlēs izcīnītos panākumus.

Savukārt četras labākās abu otrā posma apakšgrupu vienības dalību Eiropas čempionātā turpinās ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu