Riberī tic, ka var šogad kļūt par pasaulē labāko futbolistu (4)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nesen par aizvadītās sezonas Eiropas labāko futbolistu atzītais francūzis Franks Riberī tic, ka var kļūt par šī gada labāko futbolistu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā 30 gadus vecais Riberī, kurš pārstāv UEFA Čempionu līgas uzvarētāju Minhenes «Bayern», tika atzīts par labāko spēlētāju Eiropā.

Nu viņš šādu godu cer saņemt arī pasaules līmenī, kur galvenais konkurents ir pēdējo gadu labākais futbolists argentīnietis Lionels Mesi no Spānijas kluba «Barcelona». Argentīnas uzbrucējs «Ballon d'Or» trofeju jeb «Zelta bumbu» ieguvis jau pēdējos četrus gadus pēc kārtas.

«Protams, es ticu. Pērn es darīju visu, kas nepieciešams, gan laukumā, gan ārpus tā - biju ļoti profesionāls,» sacīja Riberī. «Izbaudīju laiku, ko pavadīju kopā ar komandu, un nu esmu par sevi ļoti pārliecināts.»

Vērts atgādināt, ka pagājušajā sezonā Riberī palīdzēja «Bayern» komandai uzvarēt visos iespējamajos turnīros - UEFA Čempionu līgā, kā arī Vācijas bundeslīgā un vietējā kausa izcīņā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu