VEF noslēdz līgumu ar Lietuvas centru Kavaļausku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lrytas.lt

Latvijas čempionvienība basketbolā Rīgas VEF panākusi vienošanos ar Lietuvas centra spēlētāju Antanu Kavaļausku, vēsta komandas mājas lapa.

209 centimetrus garais un 26 gadus vecais Kavaļausks profesionāļa karjeru sāka 2007. gadā un pagājušo sezonu aizvadīja otrajā spēcīgākajā Itālijas līgā ''Prima Veroli'' sastāvā. Vidēji spēlē Kavaļausks sezonā guva 9,9 punktus un izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas, laukumā pavadot vidēji 18 minūšu, liecina ''eurobasket.com'' informācija.

Rīgas VEF jau iepriekš pagarināja līgumu ar komandas līderi Kristapu Janičenoku.

Uz nākamo sezonu līgums ar VEF ir arī Gatim Jahovičam, Mārtiņam Laksam un no viesspēlētājiem Taileram Keinam. Rīgas klubs vienojās arī ar Jāni Kaufmani, bet ar Dairi Bertānu un Kasparu Bērziņu spēkā ir ilgtermiņa līgumi.

Līdz jūlija beigām Latvijas čempions vēlas pabeigt sastāva komplektēšanu. No ārzemniekiem VEF meklē pirmās (saspēles vadītājs) un piektās (centrs) pozīcijas spēlētāju, kā arī vēl kādu basketbolistu trešā (vieglais uzbrucējs) vai ceturtā numura (spēka uzbrucējs) pozīcijā ar labu metienu.

Rīgas VEF 2011./2012. gada sezonā spēlēs VTB vienotajā līgā un Eiropas kausu turnīrā.

Kluba vadība cer, ka Latvijas basketbola līgā (LBL) VEF varēs iekļauties sezonas otrajā pusē no februāra, savukārt Baltijas basketbola līgā (BBL) komanda piedalīsies tikai tādā gadījumā, ja tai nebūs jāspēlē regulārajā sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu