Vecvagars nākamsezon varētu pārstāvēt Kauņas «Žalgiri»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe / Ciamillo-Castoria / Matteo Marchi

Viens no Latvijas U-20 basketbola valstsvienības līderiem Kaspars Vecvagars nākamajā sezonā varētu pārstāvēt titulēto Lietuvas klubu Kauņas «Žalgiris», vēsta kaimiņvalsts mediji.

2010. gadā Vecvagars ar Lietuvas čempionvienību noslēdza līgumu pēc sistēmas 3+2 gadi. Pagājušajā sezonā 19 gadus vecais saspēles vadītājs pārstāvēja citu šīs valsts komandu «Lietkabelis», kurai bija izīrēts.

Lietuvas mediji ziņo, ka abas puses sadarbību varētu turpināt un Vecvagars jau kļūtu par «Žalgiris» komandas dalībnieku.

Talantīgais basketbolists sevi ļoti labi parādīja U-20 Eiropas čempionātā Tallinā, kur trīs mačus aizvadīja ar lauztu pirkstu un vēlāk tika iekļauts turnīra simboliskajā pieciniekā.

Eiropas čempionātā viņš vidēji mačā guva 16,3 punktus, izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,5 rezultatīvas piespēles partneriem.

Tiek ziņots, ka skaidrība par Latvijas saspēles vadītāju un «Žalgiris» iespējamo sadarbību būs jau tuvākajā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu