Holovejs apsola palikt "Blackpool" arī nākamajā sezonā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas "Blackpool", kuras kontrolpakete pieder Latvijas biznesmenim Valērijam Belokoņam, galvenais treneris Īens Holovejs ceturtdien apsolīja palikt savā amatā arī nākamajā sezonā.

Noliedz informāciju, ka varētu pāriet uz Vesthemas "United"

Premjerlīgas kopvērtējumā trīs kārtas pirms sezonas beigām "Blackpool" komanda atrodas tikai vienu pozīciju virs izslēgšanas zonas, pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai.

Anglijas medijos izskanējusi informācija, ka Holovejs varētu atstāt "Blackpool" un pievienoties Vesthemas "United" komandai, taču Holovejs to noraidīja.

Treneris par savu kļūdu nosauca "Plymouth" pamešanu 2007. gadā

"Man bija līgums ar "Plymouth", es pametu komandu un nekad vairs tā nedarīšu," uzsvēra Holovejs. "Man ir līgums ar "Blackpool" komandu šai un nākamajai sezonai. Esmu apmierināts un ļoti lepns būt par mazu daļu no šī lieliskā futbola kluba."

Holovejs uzsvēra, ka viņa nākotne būs atkarīga no kluba priekšsēdētāja Karla Oistona.

"Man ir ļoti labas attiecības ar priekšsēdētāju, un viņš izvēlēsies, kad es šeit vairs nebūšu," teica Holovejs, slavējot "Blackpool" komandu.

"Viss vēl ir mūsu rokās, kas ir komandas un trenera fantastisks sasniegums,"

laikrakstam "Blackpool Gazette" teica Oistons. "Domāju, mēs saprotam, ka pēdējās trīs spēlēs viss būs atkarīgs no mums pašiem."

"Līgas tabulai nozīme ir tikai tad, kad noskan pēdējās spēles finālsvilpe," teica Oistons. "Uzskatu, ka visa komanda cīnīsies ar visiem spēkiem, kas arī ir viss, ko no viņiem varam gaidīt."

Oistons ir apmierināts ar šo sezonu

"Lai kas notiktu, šī bija fantastiska sezona. Es tiešām ceru, ka Īens turpinās trenēt komandu nākošajā sezonā," vēl pirms Holoveja intervijas teica Oistons. "Ja viņš domā citādi, tad esmu pārliecināts, ka Holovejs šeit atradīs darbu."

Ja "Blackpool" tomēr izkritīs no Anglijas augstākās futbola līgas, Oistons uzskata, ka viņa komanda ātri spēs atgūties un atgriezties.

"Mums ir ļoti labs treneris, kurš spēj ieraudzīt talantu un izaudzināt no viņa labu futbolistu," Holoveju turpināja slavēt priekšsēdētājs. "Ja notiks sliktākais, kas, cerams, nenotiks, es domāju, mums ir labas iespējas atgriezties premjerlīgā.

Mēs būsim spēcīga komanda mūžīgi."

Holovejs par "Blackpool" galveno treneri strādā kopš 2009.gada.

"Blackpool" Anglijas augstākajā līgā iepriekšējo reizi spēlēja 1971.gadā, bet tās lielākais sasniegums ir uzvara 1953.gada Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Blackpool" ar 35 punktiem 35 spēlēs ir 17.pozīcijā, par trim punktiem atpaliekot no 16.pozīcijā esošās Blekbērnas "Rovers".

Pēc sezonas vietu premjerlīgā zaudēs 18., 19. un 20. vietā palikušās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu