Pure Chocolate FFF Vītols mērķē uz TOP5

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Dobelis

"Battery Superkauss" sezona tuvojas lieliem soļiem, un komandu gatavošanās atbildīgākajiem startiem norit pilnā sparā. Tieši tāpēc sāksim apzināt visas komandas, kuras pieteikušās "Battery Superkauss" 2011.gada sezonai - par mērķiem, sastāvu, nākotnes iecerēm un citiem interesantiem jaunumiem.

Šo zināmā mērā rubriku "Superkauss komandas 2011" sāksim ar pagājušā gada MX Pro klases čempiona Laura Freiberga stūrētās komandas iepazīšanu. Ar komandas mērķiem 2011.gada sezonā, jaunumiem un citām aizkulišu aktivitātēm dalījās Lauris Freibergs, kurš, kā vienmēr, izsakās taktiski, vienlaikus radot intrigu par iespējamajiem attīstības scenārijiem sezonas laikā.

"Ja pēc sezonas komandas kopvērtējuma rezultāts būs TOP 5, tad būsim izpildījuši nosprausto mērķi," stāsta Lauris Freibergs par savas komandas "Pure Chocolate FFF Vītols" plāniem "Battery Superkauss" 2011.gada sezonā.

Pēdējos mēnešus "Pure Chocolate FFF Vītols" komanda aktīvi gatavojusies jaunajai motokrosa sezonai, piedaloties ziemas skijoringa sacensībās un uzrādot ļoti atzīstamus rezultātus.

Starpsezonas periodā sportisti cītīgi trenējas un pilnveidojas, lai 2011.gadā sasniegtu arvien labākus rezultātus - komandā tiek organizētas kopējas fiziskās sagatavotības nodarbības, lai, sākoties sezonai, būtu sasniegta maksimāli labākā fiziskā forma.

Tāpat šobrīd tiek aktīvi remontēta, uzlabota un gatavota tehnika, lai jaunajā sezonā nebūtu jālauza galva par to, vai mocis izturēs līdz finišam, bet 100% var koncentrēties uz galveno mērķi – startēt pēc iespējas labāk.

Protams, komanda joprojām veic pārrunas ar iespējamajiem atbalstītājiem, kā arī izstrādā savu vizuālo noformējumu. Ne velti komanda šogad solās būt krāšņāka, un faniem tiek solīti interesanti pārsteigumi.

Komandas sportisti sezonas laikā piedalīsies galvenokārt "Battery Superkauss" sacensībās, kā arī Latvijas un Baltijas mēroga rīkotajās sacensībās. Lauris neslēpj arī sajūsmu, ka, pateicoties "Battery Superkauss" popularitātes pieaugumam Baltijas līmenī, augusi arī sportistu atpazīstamība, jo kaimiņvalstu sacensību organizatori izrāda interesi par komandas sportistiem un aicina piedalīties savās sacensībās.

"Motokross kā sporta veids ir izvests pavisam citā skatījumā kā publikai, tā arī sportistiem. Tie ir īsti sporta svētki, kuros var atpūsties, satikt draugus, redzēt aizraujošu mačošanos trasē un uzņemt adrenalīna devu līdz nākamajām Superkauss sacensībām. Vasaras galvenais notikums ir Superkauss. Nav Superkausa – nav vasaras," smaidot secina Lauris.

Komandas pilotu pamatsastāvs šogad ir praktiski tāds pats kā 2010.gada "Battery Superkausa" sezonā. Kāds no komandas sportistiem ir beidzis savu aktīvo sportošanu, bet tajā vietā ir uzņemti divi jauni sportisti. Attiecībā uz jaunākās klases pārstāvjiem - MX7+ klasē "Pure Chocolate FFF Vītols" pārstāvēs 4 motobraucēji. "Pašreiz mēs esam tie, kas esam un kam ir vēlme sportot ar mums kopā vienā komandā. Komandas moto ir vietējo motosportistu attīstība," tā Lauris Freibergs. Ja radīsies iespēja, tad, protams, tiks piesaistīts arī kāds leģionārs. Tā ka arī šogad no komandas varam sagaidīt augstvērtīgus rezultātus.

Battery Syperkausa kalendārs

08.05.2011. Kandavas Lielā Balva Kandava, Motoparks Kandava

22.05.2011. Gulbene, Staru mototrase

26.06.2011. Dobele, Ceļa Ēzeļu mototrase

24.07.2011. Aizpute

14.08.2011. Kuldīga, Upīškalna mototrase

04.09.2011. Ķegums, Zelta Zirga mototrase

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu