Uz mūžu diskvalificē latviešu izcelsmes brāļus Macjus (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erikas Ovcarenko/15min.lt

Latviešu izcelsmes dvīņubrāļiem Naurim un Normundam Macjiem, kuri uzbruka spāņu basketbolistam Rūdijam Fernandesam, uz mūžu liegta liegta ieeja Lietuvas komandas Kauņas «Žalgiris» spēļu hallē, vēsta turnīra mājaslapa.

ULEB disciplinārās komisija nolēma, ka Macjiem turpmāk būs aizliegts apmeklēt Kauņas arēnu un Eirolīgas vai Eiropas kausa izcīņas spēles.

Tāpat sodu saņēmis arī Kauņas «Žalgiris», kuram nāksies šķirties no 25 000 eiro.

TVNET jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā Nauris Macjus pēc ULEB Eirolīgas mača starp «Žalgiri» un Madrides «Real» iesita pa seju Fernandesam. Savukārt Normunds sakāvās ar apsargu.

Pēc incidenta policijas darbinieki aizturēja abus brāļus, kuri tobrīd bijuši alkohola reibumā.

Pēc aculiecinieku un klātesošo stāstītā, abiem brāļiem izsniegtas īpašas aproces, kas dod iespēju bez ierobežojumiem piekļūt viesu komandu spēlētājiem.

28.aprīlī abi brāļi svinēs savu 43. dzimšanas dienu, bet Lietuvā viņi ir slaveni ar saviem tetovējumiem, kuros attēloti slavenākie valsts basketbolisti, kā arī komandu un televīzijas šovu logo.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu