Latviešu izcelsmes golferei Gulbis konstatēta malārija (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu izcelsmes golferei Natālijai Gulbis ārsti konstatējuši malāriju, tādēļ laukumā viņa nevarēs doties vairākas nedēļas, vēsta «USA Today».

Līdz ar to Gulbis ir spiesta atsaukt savu dalību Fīniksā notiekošajās «Founders Cup» sacensībās.

30 gadus vecā Gulbis ar malāriju saslima pirms divām nedēļām, kad piedalījās Singapūras golfa turnīrā. Ārsti nekavējoties likuši golferei doties atpakaļ uz dzimteni.

«Natālija turpina ārstēties. Šobrīd golfere ārstējās mājās, un ierindā viņa varētu atgriezties pēc nepilnām trim nedēļām,» paziņojuši sportistes pārstāvji.

Malārija ir dzīvībai bīstama infekcijas slimība, ar kuru parasti slimo tropu un subtropu reģionos. Tā ir endēmiska vairāk nekā 100 valstīs. Slimībai raksturīgās pazīmes ir periodiskas drudža lēkmes, drebuļi, splenomegālija (liesas palielināšanās), hepatomegālija (aknu palielināšanās) un anēmija.[2] Slimības inkubācijas periods ir septiņas un vairāk dienas.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu