Līdumai 53. vieta PK posma klasikā, uzvar Zaiceva (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa (PK) izcīņas piektā posma sacensībās biatlonā sievietēm Rūpoldingā par uzvarētāju klasiskajā 15 kilometru distancē kļuva krieviete Olga Zaiceva, bet labākā no latvietēm bija Madara Līduma, kura ieņēma 53. pozīciju.

Pirmo trīs vietu ieguvējas ugunslīnijā kļūdas nepieļāva.

Zaiceva distancē pavadīja 41 minūti un 46,1 sekundi, otrās vietas ieguvēju Andrea Henkeli no Vācijas apsteidzot par 14,5 sekundēm, bet trešo vietu ieņēma zviedriete Helēna Ekholma, kas līderei piekāpās 37,4 sekundes.

Diemžēl abām Latvijas pārstāvēm punktus klasiskajā distancē izcīnīt neizdevās. Līduma, pieļaujot piecas kļūdas šaušanā, Zaicevai zaudēja 7 minūtes un 20,8 sekundes un ierindojās 53. vietā, bet Žanna Juškāne finiša līniju nesasniedza.

Jau pirmajā šaušanā Juškāne mērķī netrāpīja trīs lodes un no tālākas dalības izstājās.

Gerda Krūmiņa ir apslimusi, tāpēc šajā PK posmā viņa nepiedalās.

TVNET jau ziņoja, ka trešdien 20 kilometru klasiskajā distancē vīriešiem uzvarēja norvēģis Ēmils Hegle Svensens. Latvijas sportisti ierindojās šādās vietās: Ilmārs Bricis 29., Edgars Piksons 61., Andrejs Rastorgujevs 63.

Piektdien un sestdien paredzētas sprinta sacensības dāmām un kungiem, bet svētdien notiks cīņa iedzīšanā.

Kopumā pasaules kausa izcīņā šosezon paredzēti deviņi posmi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu