Olimpiskais čempions Millers ar bumbiņu smagi savaino sievu (8)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @MorganEBeck

ASV pieckārtējā olimpiskā medaļnieka kalnu slēpošanā Bodes Millera kļūme golfa laukumā trešdien izraisīja nopietnu acs traumu viņa sievai Morganai Bekai-Millerei, kam trāpīja neveiksmīgi sista bumbiņa.

Bedrītes izspēles pirmajā sitienā raidītā bumbiņa trāpīja Bekai-Millerei, kura neveiksmīgi bija aizslēpusies aiz koka. Cietušo nogādāja slimnīcā Sandjego, kur viņai sekmīgi veica operāciju.

«No bumbiņas, kas lidoja ar ātrumu 260 kilometru stundā, par laimi, dabūju tikai vairāk nekā 50 šuvju, nevis zaudēju aci,» savā «Twitter» kontā rakstīja Beka-Millere. «Nejūtos diez cik labi. Sitiens ar golfa bumbiņu sejā no mīļotā vīra. Es viņu joprojām mīlu,» vēstīja cietusī.

Millers ceturtdien informēja, ka sieva pēc operācijas jūtas labi un pilnībā atlabs, lai gan pagaidām ar kreiso aci neko nevar redzēt. Milleru ģimene atzinīgi novērtēja «Kaenon» saulesbrilles, kas izturēja bumbiņas triecienu un mazināja iespējamo traumas smagumu.

Sievai veiksmīgi atlabstot, Millers pajokoja, ka viņa sitiens nemaz nebija tik neprecīzs, jo viņš centies netrāpīt pa koku, aiz kura sitiena brīdī bija aizslēpusies sieva, un tas arī izdevies.

Millers ar profesionālo pludmales volejbolisti Morganu Beku apprecējās oktobrī.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu