Kloze gatavs revanšam par zaudējumu "EURO 2008" finālā (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola izlases uzbrucējs Miroslavs Kloze uzskata, ka viņa valstsvienībai ir pa spēkam sasniegt Pasaules kausa (PK) izcīņas finālu.

PK pusfinālā vāciešiem būs jātiekas ar pašreizējo Eiropas čempioni un vienu no turnīra galvenajām favorītēm Spāniju. Interesanti, ka abas izlases tikās 2008. gada Eiropas čempionāta finālā un toreiz triumfēja Spānijas nacionālā komanda. 

''Būtu nepareizi vilkt paralēles ar ''EURO 2008'' finālspēli, jo šā brīža Vācijas izlase spēlē krietni labāk. Arī Spānijas komanda spēlē citādāk,'' uzskata 32 gadus vecais futbolists.

''Spānija spēlē ļoti labi, to apliecināja mačā ar Paragvaju,'' izdevumā ''Marca'' norādījis poļu izcelsmes Vācijas uzbrucējs. ''Spāņi nav neuzvarami. Mēs tomēr pārspējām Anglijas un Argentīnas izlasi.''

Kloze PK guvis jau četrus vārtus, bet Spānijas izlases uzbrucējs Davids Vilja ar pieciem precīziem raidījumiem pagaidām ir turnīra labākais snaiperis. Tiesa, viņš aizvadījis par spēli vairāk.

Pasaules kausa pusfināla spēle starp Spāniju un Vāciju risināsies 7. jūlijā, plkst 21.30 Durbanā (DĀR), un to tiešraidē pārraidīs Latvijas televīzijas 7. kanālā.

Šā pāra uzvarētājs finālā tiksies ar Nīderlandes un Urugvajas dueļa labāko, kas pusfinālā sacentīsies dienu pirms tam.

Miroslavs Kloze
Miroslavs Kloze Foto: AFP/LETA
Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu