Dunga: Negaidījām, ka zaudēsim (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

"Esam ļoti apbēdināti, mēs to negaidījām," pēc izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra piektdien atzina Brazīlijas izlases galvenais treneris Dunga.

"Zinājām, ka spēle izvērtīsies ļoti smaga, pat delikāta. Pirmajā puslaikā mēs spēlējām labāk nekā otrajā. Tad pazaudējām spēles ritmu, nebijām pietiekami labi koncentrējušies visām 90 minūtēm, bet Pasaules kausa spēlēs tā nevar. Šajā līmenī visu izšķir mazas nianses," paskaidroja Dunga.

"Ja mēs no turnīra izslēdzām Brazīliju, vienu no labākajām šī čempionāta komandām, tad, protams, ir lieliska sajūta. Taču mēs ticējām, ka varam uzvarēt. Zinājām, ka brazīliešiem ir spēcīga aizsardzība, un pārtraukumā nolēmām, ka ir jāspēlē daudz aktīvāk. Tā arī notika, atdevām visus spēkus un tikām par to atalgoti," pēc uzvaras prieku neslēpa Nīderlandes vārtu autors Veslijs Snaijders.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra pusfinālā piektdien pirmā iekļuva Nīderlande, kas ceturtdaļfinālā ar rezultātu 2:1 (0:1) uzvarēja pieckārtējo čempionvienību Brazīliju.

Uzvarētāju labā vārtus guva Snaijders un brazīlietis Felipe Melu, kurš raidīja bumbu savos vārtos. Brazīlijas izlasē izcēlās Robinju.

Pusfinālā Nīderlandes izlases pretinieki būs Urugvajas un Ganas ceturtdaļfināla dueļa uzvarētāji. Šis mačs notiks piektdien plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu