TVNET dodas uz futbola čempionātu DĀR! Seko līdzi (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Portāls TVNET sadarbībā ar fotostudiju ''Studio Imagine'' saviem lasītājiem piedāvās ekskluzīvas reportāžas no pasaulē otra lielākā sporta foruma - FIFA Pasaules kausa (PK) izcīņas futbolā, kas pirmo reizi risinās Āfrikas kontinentā - Dienvidāfrikas Republikā (DĀR).

Grandiozos futbola svētkus ik dienas speciāli šim pasākumam veidotā sadaļā - FIFA World Cup 2010 atspoguļosim ar svaigāko un aktuālāko informāciju tieši no Dienvidāfrikas Republikas. 

Savos iespaidos par notiekošo DĀR dalīsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Tāpat piedāvāsim fotoreportāžas no pasaulē labāko valstsvienību spēlēm, kā arī līdzjutēju emocijas un skaistās Āfrikas valsts ikdienu finālturnīra laikā. 

Spēles DĀR risināsies divos Johannesburgas stadionos, kā arī Keiptaunā, Portelizabetē, Durbanā, Blūmfonteinā, Rustenburgā, Nelspreitā, Polokvanē un Pretorijā.

Lielākais no stadioniem "Soccer City" (Johannesburga) spēj uzņemt vairāk nekā 91 tūkstoti futbola līdzjutēju. Tur notika prestižo sacensību atklāšanas koncerts un tiks noskaidrots 2010. gada Pasaules kausa ieguvējs. 

Paredzams, ka uz PK izcīņu ieradīsies ap 450 000 ārvalstu līdzjutēji.

FIFA Pasaules kausa izcīņa risinās no 11. jūnija līdz 11. jūlijam.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu