Torress atgriešanās mačā palīdz Spānijas izlasei sagraut Poliju (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc divus mēnešus ilgas traumas ārstēšanas otrdien laukumā atgriezās Fernando Torress, palīdzot Spānijas futbola izlasei pēdējā spēlē pirms Pasaules kausa finālturnīra ar rezultātu 6:0 (2:0) sagraut Poliju.

26 gadus vecais futbolists, kuram aprīlī tika veikta kājas operācija, laukumā devās otrā puslaika vidū, bet 75.minūtē guva piektos vārtus savas komandas labā.

"Šī bija pirmā spēle gandrīz divu mēnešu laikā, tāpēc esmu priecīgs, ka guvu vārtus," uzsvēra Torress. "Komanda šajā mačā rādīja iespaidīgu sniegumu."

Spēles rezultātu 12.minūtē atklāja Davids Vilja, bet divas minūtes vēlāk Davids Silva panāca 2:0. Trešos vārtus otrā puslaika sākumā guva Ksavi Alonso, bet līdz mača beigām bez Torresa ar precīziem sitieniem izcēlās arī Fransesks Favregass un Pedro Rodrigess.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas sāksies jau piektdien, Spānijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Šveices, Hondurasas un Čīles valstsvienībām. Tieši pašreizējā Eiropas čempionvienība Spānija kopā ar Brazīlijas izlasi tiek sauktas par galvenajām turnīra favorītēm.

Vēl vienā mačā otrdien Kotdivuāras izlase nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Šveices otrās līgas klubu "Lausanne". Kaut rezultāts Pasaules kausa dalībniecei bija nelabvēlīgs, tā dominēja gandrīz visas spēles laikā. Vienīgos vārtus Kotdivuāras izlases labā guva Žervē Kuasī.

Spēlē netika manīts Kotdivuāras izlases līderis Didjē Drogbā, kuram nedēļas nogalē tika veikta lauztā apakšdelma operācija. Pagaidām vēl nav izlemts vai viņš dosies uz Pasaules kausu, vai arī tiks pieteikts kāds cits futbolists.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) Kotdivuāra spēlēs vienā apakšgrupā arī ar Brazīliju un Ziemeļkoreju.

Jau vēstīts, ka vēl vienā pārbaudes spēlē otrdien Portugāles futbola valstsvienība ar rezultātu 3:0 (0:0) pieveica Mozambikas izlasi, kas finālturnīrā nepiedalīsies.

Portugāles izlases labā divus vārtus guva Vācijas kluba Brēmenes "Werder" uzbrucējs Ugo Almeida, bet vēl viens precīzs sitiens izdevās arī Sanktpēterburgas "Zeņit" uzbrucējam Dannī.

Kā vēstīts, Portugāles futbola federācija otrdien paziņoja, ka izlases spēlētājs Nani traumas dēļ nevarēs spēlēt Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Nani pleca traumu guva pagājušajā piektdienā, kad Portugāles izlase aizvadīja treniņu pirms došanās uz finālturnīra norises vietu DĀR.

Nani vietā Pasaules kausa finālturnīram tiks pieteikts Rubenšs Amurims.

Portugāles izlase Pasaules kausā spēlēs vienā apakšgrupā ar Kotdivuāru, Brazīliju un Ziemeļkoreju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu