Tjerī Anrī dedzina automašīnas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

24. martā Amsterdamā tika prezentēta jaunā “Reebok” radītā “Valde” futbola apavu reklāmas kampaņa. Kampaņas klipos franču futbola zvaigzne Tjerī Anrī (Thierry Henry) testē apavu triecienizturību un, raidot vairākus eksplozīvus sitienus, aizdedzina automašīnas.

Kampaņas filmēšanas laikā Barselonā Tjerī atzinās: “Esmu sajūsmā par iespēju iesaistīties Holivudas filmas cienīgu specefektu radīšanā. Līdz šim esmu izpildījis dažādus trikus futbola laukumā, bet pirmo reizi varēju izmantot bumbu, lai aizdedzinātu automašīnas.”

“Valde” futbola apavu ražošanas tehnoloģijas nodrošina ļoti augstu sitiena precizitāti. Apavu virsējais slānis ir darināts no ekskluzīvas ķengurādas, kas nodrošina augstu pēdas komfortu. Savukārt purngala materiāls un izgatavošanas tehnoloģija paredz precīzu apavu saskari ar bumbu. Apavi ir īpaši noturīgi pret deformāciju, ko rada spēles laikā izdarītie neskaitāmie sitieni.

Tjerī Anrī trāpīgos sitienus iespējams noskatīties arī interneta vidē - http://tinyurl.com/chg4h4.

"Reebok International Ltd." ar galveno pārvaldi Masačūsetsā (ASV) ir pasaules mēroga kompānija sporta un fitnesa tērpu, ikdienas apģērbu, apavu un aksesuāru dizaina, tirdzniecības un izplatīšanas jomā. "Reebok International Ltd." pārstāv dažādu zīmolu produktus, piemēram, "Reebok-CCM Hockey" un "Sports Licensed Division".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu