"Panthers" un "Bruins" piedzīvo zaudējumus NHL spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs sestdien piedzīvoja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Floridas "Panthers" komanda un uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētais klubs Bostonas "Bruins".

"Panthers" izbraukumā tikās ar Ņūdžersijas "Devils" vienību, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 2:7 (0:2, 1:4, 1:1). Latvietis laukumā pavadīja 17 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Šajā mačā "Panthers" labā vārtus guva Ville Peltonens un Braiens Makkeibs, bet "Devils" vienībā divus vārtus guva Zeks Periss, kurš arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bet pa reizei precīzi meta Daiņus Zubrus, Braiens Rolstons, Brendans Šenehens, Treviss Zajacs un Deivids Klarksons.

Savukārt "Bruins" savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:1) atzina Vašingtonas "Capitals" vienības pārākumu. Kaut arī pirms mača izskanēja prognozes, ka Karsums varētu tikt pieteikts mačam, tomēr ne viņš, ne viņa konkurents Vladimirs Sobotka laukumā nedevās un "Bruins" spēlēja ar 11 uzbrucējiem.

Šajā spēlē "Bruins" labā precīzi meta Zdeno Hara, Mets Hanviks un Fils Kesels, bet "Capitals" vienībā vārtus guva Aleksandrs Ovečkins, Tomass Fleišmans, Niklass Bekstrēms un Aleksandrs Sjomins, kurš pagarinājuma 22.sekundē guva uzvaras vārtus.

NHL kopvērtējumā klubs "Bruins" ar 93 punktiem 63 spēlēs saglabāja pirmo vietu Austrumu konferencē un otro vietu visā līgā, bet "Panthers" ar 70 punktiem 62 mačos atrodas septītajā vietā Austrumu konferencē, ar ko pietiek, lai piedalītos izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu